Följer ni oss?

3 veckor sedan

Guldsmedjan Hässleholm

Välkommen in nästan när som helst under sommar'n ☀️ ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

3 veckor sedan

Guldsmedjan Hässleholm

Nu är REAN igång! Minst 50% rabatt på blandade godbitar från Caroline Svedbom, Edblad, Lily & Rose, Pilgrim, Snö of Sweden mfl.
👑 SKYNDA ATT FYNDA 👑
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

1 månad sedan

Guldsmedjan Hässleholm

🌺 GLAD MIDSOMMAR 🌺 ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

KÄRLEKEN ÄR EVIG

Vi erbjuder ett brett sortiment av svensktillverkade förlovnings- och vigselringar. Guld och silver är än idag den vanligaste tillverkningsmetallen, men på senare år har även andra spännande material fått genomslag på marknaden. Vi arbetar med Sveriges största leverantörer som tillverkar ringar i guld och silver såväl som i stål, titan och palladium.

logo-300x161

Guldbolaget äger hela tillverkningsprocessen, från legering till färdig ring, dom har alltså kontroll över din ring från början till slut. En ring från denna leverantör står för svenskt hantverk, äkta omsorg, kvalité, kompetens, design och service! Varje ring som tillverkas på Guldbolaget är unik och tillverkas först när en specifik beställning är gjord

Schalins_Logotype_guld-300x191

En stor del av Schalins tillverkning är idag olika former av specialringar, ringar som man vill sätta sin egen prägel på. Du kan ändra antal diamanter, diamantkvalitet, fattning, yta, bredd, höjd, mm. Kom in till oss på Guldsmedjan så hjälper vi dig

logo-swepol-300x105

Swepol producerar högkvalitativa vigselringar i titan med guld- och silverdetaljer. Ringarna är gjorda av rör som gör ringarna sömlösa och kan infattas med diamant eller Cubic Zirconia.